SNACK 88

Recentebeoordeling


4 sterren uit 958 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snack 88. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 13:54 Het eten was heerlijk, alleen jammer dat ze de frietsaus en de uitjes waren vergeten
3 jul 2024 om 22:33 Eten super snel Geleverd lekker warm!! Zeker een aanrader heerijk eten..
3 jul 2024 om 19:11 Super lekker het eten en de milk shakes. De bezorger was ruim binnen de geschatte bezorgtijd.
30 jun 2024 om 23:08 Spicy besteld, niet gekregen... Bezorger was ook wel érg lang onderweg en wilde bestelling aan de buren geven. Er staat toch echt een huisnummer bij de voordeur.
29 jun 2024 om 10:21 Mijn vaste snack plek. Ik krijg altijd precies wat ik besteld heb. Ja klinkt raar maar meestal krijg ik niet precies wat ik heb besteld. De kleine loempia's gisteren geprobeerd en die waren erg lekker. Anders als die normale die leeg zijn van binnen.
29 jun 2024 om 9:48 Kwaliteit, goede service. goed bezig jongens tot de volgende keer.
21 jun 2024 om 2:29 kk kleine burger en oude friet
4 jun 2024 om 22:38 Goed eten. Goede kwaliteit. Warm en goede presentatie. Overal top.
2 jun 2024 om 12:15 Je zag aan de kwaliteit van eten dat ze frituurolie niet vervangen niet bestellen hier
23 mei 2024 om 20:52 Heel slecht vies eten en letterlijke oude patat niet bestellen hier
13 mei 2024 om 8:00 eten was goed, helemaal op de bestelde tijd bezorgd!
11 mei 2024 om 19:22 Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten.